TDK díjak és védésként elfogadott előadások

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A 2012. februári TDK konferencia díjazottjainak listája elérhető a honlapon, valamint az egyes tagozatok programjánál is olvasható az adott tagozat eredménye.

Kérjük a különdíjasokat, hogy az oklevelüket 2012. február 21. (kedd) 12:30 után vegyék át az Oktatásszerzvezési Központban Lévai László főelőadónál. A díjakhoz kapcsolódó pénz- ill. tárgyjutalmaknak a díjazottakhoz való eljuttatása a díjazottakhoz a következő időszakban meg fog történni.

A konferencián elhangzott előadások többségét a zsűri elfogadta diplomamunka-védésként. Az ezzel kapcsolatos részletes szabályok a honlapon olvashatók.

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program