Pályázat nemzetközi konferenciarészvétel támogatására

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A DE OEC Tudományos Diákköri Tanács támogatni kívánja a legeredményesebb TDK-s hallgatók bemutatkozását nemzetközi fórumokon is. Ennek érdekében azon hallgatók, akik valamely nemzetközi TDK konferenciára benyújtott és elfogadott absztrakttal rendelkeznek, pályázatot nyújthatnak be a TDT-hez ezen részvétel támogatására. Azon nemzetközi TDK konferenciákra elfogadott munkákkal lehet pályázni, melyek szerepelnek a honlapunkon elérhető listában.

A pályázás feltételei:

 • A pályázó a DE OEC hallgatója, illetve a DE OEC valamely intézetében, tanszékén vagy klinikáján végez tudományos diákköri tevékenységet.
 • Az elért eredmény színvonala lehetővé teszi a nemzetközi bemutatást.
 • A pályázó a konferencián előadóként, vagy a posztert bemutató személyként vesz részt.
 • A hallgató által bemutatni kívánt munkát a konferencia szervezőbizottsága igazolható módon elfogadta.
 • A DE OEC TDT honlapján a pályázó regisztrált.

Támogatható költségelemek:

 • Regisztrációs díj
 • Szállásdíj (amennyiben a regisztrációs díj ezt nem tartalmazza)
 • Útiköltség (elsősorban vonatjegy)

Kérjük a pályázókat, hogy a korlátozott támogatási keretre tekintettel kérjenek támogatást szállás- és útiköltségre. Az egyéb (pl. NTP-OKA) pályázatokban is szereplő hallgatói konferenciarészvételek támogatására kérjük, csak akkor nyújtson be pályázatot ezen az oldalon, ha a másik pályázat sikertelen volt.

A pályázat határideje:

 • a konferencia kezdete előtti 30. nap, ha addigra ismert a jelentkezés elfogadása
 • ellenkező esetben az elfogadás ismertté válását követő nap, ha az legalább 14 nappal megelőzi a konferencia időpontját
 • július-augusztus hónapban a pályázatok elbírálása szünetel

A pályázatok kizárólag elektronikus úton nyújthatók be, a honlapon található űrlap kitöltésével. Az űrlap beadása után a lehető leghamarabb e-mailen értesítjük a pályázót az elbírálás eredményéről, valamint a támogatás kifizetésének részleteiről.

Önnek regisztrálnia kell, majd be kell lépnie az elektronikus pályázati űrlap eléréséhez.

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program