PSAT tehetségkutatási kérdőív

Printer-friendly versionPrinter-friendly version

Az alábbi felhívás most érkezett hozzánk.

"Tisztelt TDT-Elnökök és TDT-Titkárok! Tisztelt TDK-Felelősök!

A Pro Scientia Aranyérmesek Társasága (PSAT) a Nemzeti Tehetség Program "A tehetséggondozás területén a felsőoktatásban részt vevő hallgatók bevonásával végzett kutatómunka, és az eredmények társadalmi hasznosulásának támogatása" (NTP-FTH-M-13) pályázata keretében idén tavasszal új projektbe vágott bele "Kutató kerestetik" címmel.

A projekt keretében elkészült egy kérdőív, amelynek célja, hogy felmérjük a tehetséges fiataloknak a tudósokkal/kutatókkal, valamint a tudományos pályával kapcsolatos véleményét, ismereteit, érdeklődését. Célcsoportunk: főiskolára, egyetemre vagy doktori iskolába járó hallgatók (még nem szereztek tudományos fokozatot), akik akár a középiskolában, akár később részt vettek már valamilyen formában a tudományos életben (pl. szerepeltek tanulmányi/tudományos versenyen, tartottak előadást konferencián, publikációi jelentek meg, diákköri/szakkollégiumi tagok stb.).

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a kérdőívet lehetősége szerint a saját hallgatói körében terjessze! A projekt eredményeképpen egy tanulmány is születik, amit terveink szerint eljuttatunk minden felsőoktatási intézményhez.

A kérdőív elérhető: https://docs.google.com/forms/d/1My-ro3U0A_4wXHVwx3wg_OgmA9MSB7Zl4gdWc7M...

A kérdőívet kitöltő személyek között 1 darab e-book olvasót sorsolunk ki. :)

A PSAT "Kutató kerestetik!" című projektjének munkatársai nevében előre is nagyon köszönjük mindenki segítségét!

Üdvözlettel:

Szatmári Alexandra

az OTDT Közgazdaságtudományi Szakmai Bizottságának tagja, a PSAT küldötte"

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program