TDK pályamunka diplomamunkaként való elfogadtatása

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A TDK pályamunkák benyújtási határideje a 2016/17-es tanévben az alábbiak szerint alakul:
Azon pályamunkák eseteben, ahol cél az adott tanévben a diplomamunkaként való elfogadtatás, vagy a hallgató az adott tanévben előreláthatóan olyan pályázat benyújtását tervezi, vagy felvételizik, ahol az elfogadott TDK pályamunka feltétel, vagy előny, a 2017 júniusában államvizsgázó AOK osztatlan orvosképzésben tanulok szamara 2017 február 15, a 2017 augusztusában, vagy novemberében államvizsgázó AOK osztatlan orvosképzésben tanulok szamara 2017 április 1. Az AOK osztott képzésben tanuló hallgatok (OLKDA, molekuláris biológia, táplálkozástudományi, klinikai laboratóriumi kutató) pályamunka benyújtási határideje 2017 március 1. A Népegészségügyi kar hallgatói szamara a határidő szintén 2017 március 1. A Gyógyszerésztudományi Kar, Fogorvostudományi Kar és Egészségügyi Kar hallgatói szamara a TDK pályamunkák benyújtási határideje 2017 február 1.

A pályamunkákat KIZÁRÓLAG az elektronikus pályamunka feltöltési rendszerben kell benyújtani (http://tdk.lib.unideb.hu/). A feltöltést követően az elektronikus rendszer által generált előlapot kinyomtatva, az intézetvezető es a TDK felelős aláírásával ellátva a TDK adminisztrátornak kell leadni (Derzsi Judit, AOK Tanulmányi Osztály 103-as iroda) fenti határidőkig. A pályamunka csak akkor minősül benyújtottnak és a bírálati folyamat akkor veszi kezdetet, ha az aláirt előlap benyújtásra kerül.

Probléma esetén a TDT pályamunka ügyekkel foglalkozó titkára ad felvilágosítást (zsbereczky@med.unideb.hu).

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program