Pályázati felhívás az „HMAA Füred 2014” konferencián való részvételre

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Az Orvos- és Egészségtudományi Tudományos Diákköri Tanács pályázatot hirdet meg az Amerikai Magyar Orvosszövetség szervezésében megrendezésre kerülő „HMAA Füred 2014” konferencián történő részvételre, kimagasló tudományos diákköri tevékenységet végző hallgatók számára.

A konferencia időpontja és helyszíne: 2014. augusztus 22-23. (péntek-szombat), Balatonfüredi Állami Szívkórház.

Pályázhatnak azon, a Debreceni Egyetemen orvos- vagy egészségtudományi tanulmányokat folytató hallgatók, akik a konferencián előadást tartani vagy posztert bemutatni szándékoznak.

A pályázat elbírálásának szempontjai: Helyi és országos TDK konferencián tartott előadások, pályamunkák, in extenso közlemények, nem TDK konferencián tartott előadás/poszterbemutatás.

A pályázatban feltüntetett valamennyi tudományos diákköri tevékenységet igazolni szükséges a következő dokumentumok benyújtásával:

-helyi és országos TDK konferencián tartott előadások: a TDT honlapjáról letölthető igazolás segítségével

-pályamunkák: a TDT honlapjáról letölthető igazolás segítségével

-in extenso közlemények: a cikk absztraktját tartalmazó oldal fénymásolata, a megjelenés idejének és helyének feltüntetése

-nem TDK konferencián történő részvétel: a konferenciakiadvány címlapjának és absztraktot tartalmazó oldal(ai)nak fénymásolata

Az érvényes pályázat további feltétele, hogy a jelentkező hallgatók éljenek az HMAA éves tagság (ingyenes) lehetőségével, mivel így számukra kedvezményes regisztrációs díjat biztosítanak a szervezők. A tagság igényléséről szóló igazolást szintén csatolni szükséges.

Nyertes a tíz legmagasabb pontszámú pályázatot benyújtó hallgató lesz. Számukra a regisztrációs díjat, a szállást illetve az útiköltséget finanszírozza a pályázat.

A pályázat beadásának határideje: 2014. április 17-e, Tanulmányi Osztály 104-es szoba.

A határidő után beérkezett pályázatokat (vagy igazolásokat) nem tekintjük érvényesnek.

Az elbírálást követően a pályázat eredményét a honlapon közzétesszük, várhatóan április 23-án.

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program