Pályázat az „HMAA Füred 2016” konferencián való részvételre - eredményhirdetés

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Örömmel jelentjük be, hogy a TDT Elnöksége a beérkezett pályázatok mindegyikét támogatásra érdemesnek fogadta el. A nyertes hallgatók:

Rehó Bálint 
Szivos László
Vincze Anett
Kuthi Luca Katalin
Szabó Balázs
Fedor Marianna
Orosz Tünde
Ráduly Arnold
Szodorai Ildikó
Varga Gábor
Szegeczki Vince
Polyák Tímea 

Kérjük, hogy a technikai információkkal kapcsolatban Rehó Bálint hallgató elnökhöz, vagy Ráduly Arnold hallgatói titkárhoz forduljanak segítségért. Valamennyi jelentkezőnek szeretettel gratulálunk, a konferencián sok sikert kívánunk! 

 

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program