Pályázat az „HMAA Füred 2014” konferencián való részvételre - eredményhirdetés

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Örömmel jelentjük be, hogy a TDT Elnöksége a beérkezett pályázatok mindegyikét támogatásra érdemesnek fogadta el. A nyertes hallgatók:

Becsei Ágnes

Cserháti Zoltán

Egeresi Lilla

Földvári Zsófia

Nagy Gergő Kálmán

Varga Eszter

Kérjük, hogy a technikai információkkal kapcsolatban Dr. Szentandrássy Norbert oktatói titkárhoz forduljanak segítségért (szentandrassy.norbert@med.unideb.hu). Valamennyi jelentkezőnek szeretettel gratulálunk, a konferencián sok sikert kívánunk! 

 

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program