MST Kísérletes Sebészeti Kongresszus

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A Magyar Sebész Társaság Kísérletes Sebészeti Szekciójának jubileumi kongresszusa 2015. május 14-16. között kerül megrendezésre Pécsett, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A kongresszuson előadás tartására illetve poszter bemutatására is van lehetőség, amennyiben az összefoglalókat az érdeklődők elküldik 2015. január 30-ig a kisseb2015@gmail.com email-címre.

Jelentkezéseket a jubileumi alkalom különlegessé, interdiszciplinárissá tétele érdekében a kísérletes sebészeten kívül a sebészet más területeinek képviselőitől is várnak. Alább mellékelten megtalálható kongresszus szervezőinek felhívása.

CsatolmányMéret
magyar_sebesz_tarsasag_kiserletes_sebeszeti_szekcio.pdf119.34 KB

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program