Marosvásárhelyi TDK Konrefencia 2015.

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség történelmében hagyománnyá vált a Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) megszervezése, amelyet 2015. március 26-28. között XXII-ik alkalommal szervez meg Marosvásárhelyen. Az absztraktok feltöltési határideje 2015. február 22. A konferencia honlapja: http://tdk.mmdsz.ro (frissítés alatt)

A Semmelweis Egyetemről idén is indul busz Debrecen érintésével Marosvásárhelyre, ahol minden napra szerveznek hosszabb-rövidebb túrákat. Aki szeretne csatlakozni az jelentkezzen az mtdk.tdk@gmail.com email címen. A szervezett programok és utazás részleteit lásd a csatolmányban.

CsatolmányMéret
utazas_felhivas_2015.doc22 KB

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program