Kuffler pályázati felhívás - még jövőre is egyetemi hallgató TDK-zók részére

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Stephen W. Kuffler Kutatási Alapítvány (www.kuffler.org) ösztöndíj pályázatot hirdet tudományos kutatási munkát végző egyetemi hallgatók támogatására.

 A kitöltött pályázati űrlapot (letölthető az alapítvány honalpjáról: www.kuffler.org) pdf formátumban (egy fájl) és a szükséges ajánlóleveleket a kuffler@koki.mta.hu címre 2015. április 30-ig kell beküldeni. 

A részletes pályázati felhívás megtalálható a csatolmányban.

CsatolmányMéret
kuffler_palyazati_felhivas_2015.pdf159.23 KB

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program