Köszöntjük a DE OEC TDT megújult honlapjának látogatóit

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Tisztelt Látogatók!

Ahogyan azt bizonyára észre vették, a DE OEC Tudományos Diákköri Tanácsának honlapja az elmúlt napokban jelentős átalakításon esett át. Ennek legszembetűnőbb eleme talán a design teljes megújulása, azonban változások nem csupán a felszínen történtek. Megújult a honlap megjelenítését végző technológia is: egy olyan tartalomkezelő rendszer került feltelepítésre, ami hosszú távon biztosítja az oldal könnyű kezelhetőségét és fejleszthetőségét.

Mindezeken túl azonban a legfontosabb az, hogy változott, fejlődött a honlap stuktúrája és tartalma is. Ez utóbbi jelenleg is folyamatos bővítés alatt áll, várhatóan a következő hetek, hónapok alatt számos új információ fog felkerülni az oldalra. Bízunk benne, hogy ez által a Tudományos Diákköri Tanács honlapja egy olyan portállá válik majd, amit szívesen látogat majd mindenki, aki a TDK-val kapcsolatban van, elsősorban természetesen a diákkörös hallgatók.

Természetesen addig, amíg az átköltözés tart, és a régi honlap nem minden eleme érhető el az újon, a régi honlap is változatlan formában üzemel. Elérhető a jobb felső sarokban található Régi TDK honlap link alatt. Ezt azonban már nem frissítjük; az új hírek, különösen a TDK konferenciával kapcsolatban már csak az új honlapon lesznek elérhetőek.

Amennyiben bármilyen észrevétele, javaslata, megjegyzése vagy kérdése lenne, ne habozzon írni a Kapcsolatfelvétel menüpontban. Minden javaslatot szívesen veszünk és minden kérdésre igyekszünk válaszolni.

Üdvözlettel:

    Vincze János
hallgatói titkár
DE OEC TDT
Posta Edit
hallgatói elnök
DE OEC TDT

 

 

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program