I. Tudományos Diákköri Módszertani Konferencia

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2016. november 15-16-án 14 órától tartandó I. Tudományos Diákköri Módszertani Konferenciánkra, melynek megrendezésére a NTP-HHTDK-16-0076 sz. pályázat keretében nyílik lehetőségünk. Helyszín: Kassai úti Campus, TEOKJ 107-es terem.

A konferencia célja a hallgatók módszertani továbbképzése kerekasztal megbeszélés formájában, amelyben hallgatóink és meghívott előadók előadásában, tematikus csoportosításban járjuk körül azokat a fizioterápiás vonatkozású módszertani kérdéseket, melyek a TDK pályamunkák és diplomamunkák készítése kapcsán felmerülnek.

CsatolmányMéret
programfuzet.pdf520.16 KB

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program