Amerikai Magyar Orvosszövetség (HMAA) Konferencia 2013

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Idén is megrendezi az Amerikai Magyar Orvosszövetség (HMAA) az immár hagyománynak számító balatonfüredi konferenciát. A konferencia helyszíne a Balatonfüredi Szívkórház, az időpont 2013. augusztus 16-17. Az ország egyik vezető nemzetközi multidiszciplináris konferenciájára egyetemi hallgatókat, PhD hallgatókat, rezidenseket, orvosokat és minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A bemutatók formája szóbeli prezentáció vagy hagyományos papír alapú poszter. A konferencia nyelve magyar és angol. A konferencia fődíja a legjobb angol nyelvű előadást tartó fiatal előadónak: részvétel a HMAA 2013-as októberi sarasotai konferenciáján, ahol a nyertes előadást ismét megtarthatja. Az egyes tagozatok legjobbjai szintén díjban részesülnek. A konferencia nemcsak a tudományos munkáról szól, a résztvevők megismerhetik a HMAA buffalói hatodéves cseregyakorlatát és a gyakorlaton járt hallgatókat. Ezen túl lehetőség nyílik az egyes területek nemzetközileg elismert szaktekintélyeivel való közvetlen és kötetlen beszélgetésre is.

További információ az alábbi honlapon olvasható: www.amosz.extra.hu

Absztrakt beküldési határidő: 2013. május 15.

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal a debreceni hallgatói kapcsolattartókhoz:

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program