Amerikai Magyar Orvosszövetség (HMAA) Diákkonferencia 2014, Balatonfüred

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Idén is megrendezésre kerül az Amerikai Magyar Orvosszövetség (HMAA) hagyományosnak számító balatonfüredi konferenciája! A konferencia helyszíne a Balatonfüredi Szívkórház, az időpont 2014. augusztus 22 -23.

Az ország egyik vezető nemzetközi multidiszciplináris diákkonferenciájára egyetemi hallgatókat, PhD hallgatókat, rezidenseket, orvosokat és minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. A bemutatók módja szóbeli prezentáció (ppt) és hagyományos papír alapú poszter. A konferencia nyelve magyar és angol. A tagozatok listája lefedi mind az alapkutatási, mind pedig a klinikai területeket, hasonlóan a tudományos diákköri konferencia tematikájához.

A konferencia fődíja a legjobb angol nyelvű előadást tartó fiatal előadónak: részvétel a floridai Sarasotában 2014 októberében megrendezésre kerülő HMAA konferencián, ahol a nyertes előadását ismét megtarthatja. Az egyes tagozatok legjobbjai szinten díjban részesülnek. A konferencia nem csak a tudományos munkáról szól, a résztvevők megismerhetik a HMAA buffaloi hatodéves cseregyakorlatát és a gyakorlaton járt hallgatókat. Ezen túl lehetőség nyílik az egyes területek nemzetközileg elismert szaktekintélyeivel való közvetlen es kötetlen beszélgetésre is.

Szeretettel vár mindenkit az Amerikai Magyar Orvosszövetség!

A regisztráció már elérhető a honlapon keresztül: www.amosz.extra.hu

Az absztrakt leadásának határideje: 2014. május 01.

További kérdéseikkel forduljanak/forduljatok bizalommal a debreceni hallgatói kapcsolattartókhoz:

Dr. Lánczi Levente: lanczilevente@gmail.com

Rehó Bálint: braty0925@gmail.com

Szilágyi István Gergő: szilagyi.istvangergo@gmail.com

Zákány Florina: zakany_florina@t-online.hu

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program