Absztraktbeadás a 2010/2011. évi helyi TDK konferenciára

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

2010. október 19-étől elérhető az elektronikus absztraktbeadás a DE OEC 2010/2011. évi helyi Tudományos Diákköri Konferenciájára. A jelentkezés határideje 2010. november 5. (péntek) éjfél, a konferencia 2010. december 1-3. között kerül megrendezésre.

A jelentkezéseket és az absztraktfeltöltéseket kezelő rendszer a korábbi években használthoz képest megújult. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a feltöltéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, piros színnel kiemelve azokat, melyek változtak a korábbiakhoz képest:

 • Az absztraktbeadás csak a honlapon regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára érhető el.
 • Egy felhasználó több absztraktot is benyújthat.
 • A jelentkezés az Előadás adatainak és absztraktjának egyidejű megadását jelenti.
 • Az Összefoglaló mezőbe csak az előadás összefoglalójának (absztraktjának) szövegét kell beírni/bemásolni. Az előadás címe, a szerzők neve vagy egyéb adat ne kerüljön ide.
 • Az összefoglaló maximális terjedelme szóközökkel 2200 karakter. Ábrák, táblázatok nem helyezhetők el az összefoglalóban.
 • A speciális karakterek (pl. görög betűk) helyes megjelenítését nem tudjuk garantálni, így kérjük ezeket ellenőrizzék a visszaigazoló oldalon.
 • A jelentkezési lap kitöltésekor NE használjon CSUPA NAGYBETŰS formát, csak a magyar helyesírás szabályainak megfelelően alkalmazza a nagybetűket.
 • Figyelmesen olvassa el az egyes mezők kitöltési útmutatóját.
 • A rendszer a jelentkezés elküldésekor ellenőrzi, hogy a kötelező mezők jól vannak-e kitöltve. Amennyiben hibát talál, jelzi azt, és a hiba kijavításáig nem engedi elmenteni a jelentkezést.
 • Egyes hibák esetén a rendszer engedi elmenteni a jelentkezést, ám a visszaigazoló lapon jelzi, hogy hibát talált, valamint a hiba pontos természetét is megjelöli. Ezeket a hibákat is kérjük javítani, különben a jelentkezés formai okokból érvénytelen. Csak azon jelentkezések érvényesek, melyeket a formai ellenőrzés rendben talált, és ezt zöld színnel jelzi.
 • Ha javítani kíván a feltöltött absztrakton, azt NE töltse fel újra. Az absztraktbeadási határidőig a már beadott absztraktok szabadon szerkeszthetőek a bal oldali menüből elérhető "Általam beadott absztraktok" menüpontban.
 • Kérünk minden témavezetőt a (a külföldi hallgatók témavezetőit különösen) a jelentkezésben és az absztraktfeltöltésben való aktív részvételre!
 • Bármilyen felmerülő technikai probléma vagy kérdés esetén e-mailben keressék Vincze Jánost (e-mail: janos.vincze@unideb.hu), a TDT hallgatói titkárát.

A hallgatók ill. a témavezetők értesítsék a beadott előadásról az intézeti TDK felelőst. A TDK felelős küldjön egy, a szerzők neveit és az előadások címeit tartalmazó összesítő e-mailt az adott intézetből benyújtott TDK előadás jelentkezésekről Vass Beáta tanulmányi főelőadónak a tdk@dote.hu e-mail címre 2010. november 8. (hétfő) 12 óráig. Csak azon jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni, melyek ily módon visszaigazolásra kerülnek. A DE OEC-en kívüli tanszékekről benyújtott TDK előadások esetén a témavezetőtől várjuk a megerősítő e-mailt ugyanezen címre és ugyanezen határidővel.

Elektronikus jelentkezési és absztraktbeadási űrlap (csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára érhető el)

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program