A 2009/2010. tanévi TDK konferencia díjazottjai

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A 2009/2010. tanévi TDK konferencia díjazottjainak listája letölthető PDF formátumban.

A DE OEC Hallgatói Önkormányzat jóvoltából az eredményhirdetésen készült képek is elérhetők.

Fontos információ I. és II. helyezettek számára:

2009. december 30-ig lehet pályázni az Amerikai Magyar Orvosszövetség által felajánlott díjra. További információ a honlap megfelelő menüpontjában.

Fontos információ III. helyezettek és különdíjasok számára:

A III. díjakat és a különdíjakat a TDT szponzorai ajánlották fel. A kifizetéshez szükséges adatok egyeztetése végett kérjük, hogy mindenki a lehető leghamarabb keresse meg a Tanulmányi Osztály TDK ügyekkel foglalkozó munkatársát, Vass Beátát.

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program